2 Mayıs 2017 Salı

Kitaplar, Kitaplar…

Kitaplığımda ki kitap sayısı gittikçe artıyor. Son zamanlarda kitap almamaya özen gösteriyorum. Daha önce almış olduğum kitaplar arasından seçim yaparak okuyorum. Şimdi burada okuduğum son 3 kitabı paylaşmak istiyorum.
Birincisi, Nermen Bezmen’in Bizim Gizli Bahçemizden…Sanırım yazarın okumadığım kitabı kalmayacak J Nermin Bezmen bu kitabı eşinin ölümünden sonra kaleme almış. Eşi Pamir Bezmen ile tanışma ve flört hikayesini anlatıyor. Kitapta zaman zaman günümüze geliyor zaman zaman da 1970’li yıllara gidiyor. Kitap güzeldi yalnız günümüze geldiği anlarda biraz sıkıcıydı.
İkinci okuduğum kitap ise Sarah Jio’nun Yeşil Deniz Kabukları oldu. Bu kitap için klasik bir bestseller romanı diyebiliriz. Okurken gayet güzel kafa dağıttı ancak bitiminden 1 hafta sonra kitapla ilgili pek bir şey hatırlamıyordum J
Son okuduğum kitap ise Metin Hara’nın Dem kitabı. Okumayı henüz bitirmedim. Daha önce yazarın Yol kitabını okumuştum, Dem de onun devamı niteliğinde. Yine benzer konular işleniyor. Enerji akışı, bilinci yönlendirmek, anda kalmak…vs. Güzel bir kitap, tavsiye ederim.
Keyifli okumalar…

10 yorum:

  1. Sarah Jio hiç okumadım, büyük ihtimalle okumam da :)
    Nermin Bezmen merak ettiğim yazarlardan. em de ilgimi çekti, enerji akışı, bilinç falan bu sıralar merak ettiğim konular.
    Kitaplıkta biriken ve okunmayı bekleyen kitaplar benim de en büyük sorunum :) Ne diyelim allah başka dert vermesin bize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nermin Bezmen'in özellikle Sır kitabını tavsiye ederim:)

      Sil
  2. şu dem yazarını senden duydum. bakalım sölersin iyi mi :)

    YanıtlaSil
  3. Kitap paylaşımları severek takip ettiklerimden .

    YanıtlaSil
  4. Sarah Jio'nun bir çok kitabını okudum. Pembe dizi kıvamında. Okuduktan bir kaç hafta sonra kitabıyla ilgili hiç bişey hatırlamıyorsun yerinde bir tespit olmuş. Ama okurken çok keyif alıyorum. Bunu da okumuştum bloğa yazmasam okuduğum kitapları hepsinin konusunu unutuyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog bir çok konuda geçmişe bakınca hatırlatıcı oluyor :)

      Sil
  5. Nermin Bezmen okumak istiyorsan "Kurt Seyt ve Shura" ve ardından "Kurt Seyt ve Murka" yı okumalisin. Kurt Seyt ve Shura nin devam kitabı niteliğinde Shura var bir de ; henüz okumadım ama okuyacağım.
    Sevgiler kocaman .❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okudum okudum.Kurt Seyit&Shura, Kurt Seyt&Murka, Mengene Göçmenleri ve Dedem Kurt Seyt ve Ben. 5 kitaplık serinin 4 kitabını okudum :) Shura'yı ben de merak ediyorum.

      Sil