3 Ocak 2018 Çarşamba

Geç Kalan Bir Veda

2017 gitti hem de gideli tam 3 gün oldu. Ben hala veda yazımı yazmadığımı farkettim. O zaman arkasından hemen iki satır bişiler yazalım ve 2017’yi güzel güzel uğurlayalım.

2017 nasıl bir seneydi? İyi ya da kötü kelimeleri ile ifade edemeyeceğim bir seneydi. Ancak şunu söyleyebilirim o da dolu dolu geçen günlere sahipti.

Mayıs ayında yeni bir işe başladım. Yeni bir iş yeri, yeni arkadaşlar, ortam değişikliği hatta yaptığım işteki kısmi değişiklik en başta beni biraz yorsa da sanırım alıştım.
İtalyanca kursunda 8.seviyeye geçtim. Bitmedi gitti bu kurs J Ancak yavaş yavaş İtalyanca konuşabildiğimi farketmenin hazzı harika.
Herkes iyi gezdin dese de bence o kadar da gezemedim J İşe yeni başlamam dolayısıyla keşiflerim 4 günlük bir Londra seyahati ve 1 haftalık İspanya seyahati ile sınırlı kaldı. Ancak her iki seyahatten de oldukça keyif aldım. Özellikle Londra tatilim son yıllarda yaptığım en iyi tatillerden biriydi.
Tabi ki İstanbul’un keyfini sonuna kadar çıkardım.7 tepeli şehrimde yeni keşifler, yeni lezzetler her daim oldu hayatımda. Mesela Mart ayında Yaseminella ile Rejans’ta yediğimiz yemek unutulmazdı.
Okudum…okudum…İşe başlamam dolayısıyla okuma hızımda düşüş olsa da bir çok kahramanın hikayesi ile tanıştım.
Seyrettim…seyrettim. Hem beyaz perde de güzel filmler (özellikle filmekiminde) hem de sahnede güzel oyunlar seyrettim. Örneğin; Haldun Dormen’i tiyatro sahnesinde seyretme şansı yakaladım. Pera Palas’ın gizemli odaları arasında dolaşarak interaktif bir tiyatro oyununa katıldım.
Yaseminellam ile defalarca kez buluştum, Gülşahımla saatlerce telefonda görüştüm. Annemin ve babamın varlığı için binlerce kez şükrettim. 

Veee böylece bir seneye daha veda ettim. O zaman güle güle git 2017. Hoş geldin, sefalar getirdin 2018.

12 yorum:

  1. Yeni iş hayırlı olsun :) Dolu dolu geçmiş 2017,inşallah 2018 daha neşeli, sağlıklı ve dolu geçer, bol gezmeli, yemeli içmeli cinsinden, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. ayyyy yazık ama sanaaaa çok az gezmişsiin hihihi :) dormen ben de izlesem iyi olacak yaaa :) rejans oh oh :) ay ben de bir interaktif tiyatro izledimdi yaaa ama unutmuşum. yeni yılda sana en çok gezmek diliyom ben :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni işin hayırlı uğurlu olsun inşallah ne güzel geçmiş 2017 yılın dilerim 2018 dolu dolu ve çok güzel geçsin inşallah canım benim sevgiler ❤😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ben de size iyi seneler dilerim...

      Sil
  4. Yeni yılda da keyifli gezmeler, dost sohbetleri, okumalar, seyretmeler seninle olsun Gamze:)

    YanıtlaSil
  5. İtalyanca kursunu nereden alıyorsunuz acaba? İtalyan Kültür Merkezi mi yoksa farklı bir yer mi?

    YanıtlaSil
  6. Yeni yılda aynen gezmeye izlemeye okumaya devam et canım. Mutlu yıllar . Sevgiler kocaman .🎄🎀🎄🎀❤❤❤💖💖💖

    YanıtlaSil
  7. Oh, nihayet 2017 yi sevgi ile uğurlayan bir yazı okudum sonunda. 2018 daha da güzel olur inşallah. Yeni iş hayırlar, uğurlar getirsin canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah 2018 güzel bir yıl olur Tülin abla :)

      Sil
  8. canım arkadaşım yazını yedi okudum, seviyorum seni:)

    YanıtlaSil