16 Şubat 2017 Perşembe

La La Land ve Olanlar Oldu

Bugün sinemada seyrettiğim iki filmden bahsetmek istiyorum. Birincisi ismi Türkçeye Aşıklar Şehri olarak çevrilmiş La La Land. Baş rollerini Ryan Gosling ve Emma Stone’un paylaştığı film 14 dalda Oscar adayı. Müzikal/romantik tarzda olan filmi beğendim. Özellikle Emma Stone’un oyunculuğu harikaydı. Ancak başından sonuna kadar hiç sıkılmadan seyrettim dersem yalan olur. Zaman zaman sıkıldığım oldu. Müzikler güzeldi, oyunculuklar başarılıydı, görüntüler ilgi çekiciydi ama konu sıradandı.
İzlediğim diğer film ise bir Ata Demirer filmi : Olanlar Oldu. Bu filmi ailece seyrettik. Ata Demirer yine komik bir film yapmış. Filmde küfrün olmaması da (yalnızca bir iki yerde vardı) ailece seyretmeyi mümkün kılıyor. Ata Demirer iki rolde karşımıza çıkıyor ve bir anne-oğlu canlandırıyor. Seyrederken keyifli bir kaç saat geçirdik, tavsiye ederim.

10 yorum:

  1. Müzikalleri severim. İnsana enerji ve iyimserlik verir sanki. Not adım hemen, teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  2. LALALAND Merak ediyorum herkes çok övdü , Olanlar Oldu' ya tam gidecekken rahatsızlandım , Yürüyerek gittim sinemaya tam biletimi alacağım miğdeme ağrı girdi dayanılacak gibi değildi direk eve gittim . Oo yüzden izleyemedim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun Nesrincim ya. Olsın sonra dvd den seyredersin, önemli olan sağlığın.Arayacam seni bugün:(

      Sil
  3. Olanlar Oldu'yu geçen gün ben de izledim klasik bir son'u vardı ama deniz dalma sahneleri güzeldi :D

    YanıtlaSil
  4. La La Land benim çok çok merak ettiğim bir film ve umarım en kısa zamanda izleyeceğim. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  5. Olanlar oldu filmindeki incirler olana kadar şarkısı gerçekten çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. ooo film yorumu en sevdiğim yazı tipi :) La la lan'i çok merak ediyordum ama izleyemedim.Ben film tercihlerimi daha önce ilk filmlerini seyrettiğim karanlığın 50 tonu ve john wick 2 den yana kullandım.Yine de ilk fırsatta La La Land'ı izleyeceğim sanırım :)

    YanıtlaSil
  7. Hala izleyeceğim şeker bu filmi... Sona bırakmakta ısrar ediyorum ama bulamadığım filmler hala bakalım ne yapacağım.

    YanıtlaSil