12 Temmuz 2013 Cuma

Sıradışı Bir Çocuk

Geçenlerde Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı isminde bir film seyrettim. Filmin tanıtımını ilk kez Gülşah’ın blogunda görmüş ve izlenilecek filmler listeme kaydetmiştim. Evet böyle bir listem var J Hatta başka listelerim de var; izlenecek filmler, okunacak kitaplar, gezilecek yerler, yapılacak yemekler....vs. Bu listeler yüzünden yapacaklarım hiç bitmiyor.Bişiler eksik olduğunda da kendimi iyi hissetmiyorum. Sürekli plan, plan, plan....Bu huyumdan kurtulmam gerek ama bakalım nasıl olacak?

Neyse filme gelecek olursak;  film, fantastik türde bir film. Aslında gerçek yaşam ile bağlantısı olmayan, olağandışı filmleri pek sevmem. Ancak bu film bir istisna oluşturdu diyebilirim. Filmi başından sonuna kadar sıkılmadan seyrettim. İzleyecek olanlar olabilir diye konusundan bahsetmeyecem. Ancak şunu söyleyebilirim Timothy’i oynayan çocuk çooook sevimli.
İyi Seyirler...
 

11 yorum:

  1. Merak ettim çokça :)
    Ah o listeler ; olsalar bir dert olmasalar ayrı bir kafa karışıklığı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlediiim :) Bana filmin akışı az biraz yavaşmış gibi gelse de genel çerçevede keyifli bir zaman ve gerçekten küçük çocuk bayağı tatlı; dürüstlük başa bela :)
      Teşekkürler paylaştığın için

      Sil
  2. Duydum adını bu filmin, ama inanır mısın en büyük eksiğim bu film izleyemiyorum ben çok kızıyorum kendime. Yine de ekledim listeme, benim de böyle listelerim var:)
    Sevgiler çok :)

    YanıtlaSil
  3. Hele o toz toprak halindeki bakışları yok mu???
    Bir Timothy her eve lazım bence!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet, o bakışları hatırlıyorum.Bence de her eve lazım :)

      Sil
  4. Blogunun içeriği oldukça zengin.Gezdiğin yerler hakkında çok da güzel cümleler ifade etmişsin.Takibimde kalacaksın.Vakt buldukça uğrarım artık.
    Önerdiğin film benim sevdiğim tarzda.Dikkatime alıyorum.İZleyeceğim:))

    YanıtlaSil