27 Ağustos 2014 Çarşamba

Bir Küçük Eylül Meselesi

Geçen haftalarda başrollerini Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı Bir Küçük Eylül Meselesi filmini seyrettim.Filmi seyretmek için koltuğa oturduğumda beklentimin çok yüksek olduğunu söylemeden geçemeyecem. Bir kere film Bozcaada’da geçiyordu. Hiç görmediğim ama mutlaka bir gün gitmek istediğim Bozcaada görüntüleri seyredecektim. Sonra filmin başrol oyuncuları da başarılı isimlerdi. İşte bu duygularla filmi seyretmeye başladım.

Film oldukça hızlı ve merak uyandıran bir şekilde başladı ve bitene kadar da tempo hiç düşmedi. Ancak senaryoda o kadar çok flashback kullanılmış ki zaman zaman kafam karıştı. Oyunculuklara gelecek olursak Farah Zeynep Abdullah harikaydı. Öte yandan Engin Akyürek de iyiydi ama daha evvel Engin Akyürek’i Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde seyretmiştim ve bu filmde canlandırdığı karakter dizideki karaktere çok benziyordu. Dolayısıyla çok etkilendiğimi söyleyemem.
Sonuçta filmden beklediğimi tam olarak alamasam da güzel bir filmdi. 1-2 saat kafa dağıtmak için seyredilebilir.

16 yorum:

  1. ben filmi yeğenimin arzusu üzerine sinemada görmüştüm.sıfır beklenti ile gitmiş,bayılıp çıkmıştım.adeta onu sinemaya götürmüş,ama film benim olmuştu:))
    beklenti cevabı bu olsa gerek gamze:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Havva Hanım, beklentiler tüm duygularımızı yönetiyor :)

      Sil
  2. bak şimdi, izlesem mi bilemedim. bir kadın bile romantik filme burun kıvırmışsa bir odun olarak sanırım ben sevmem :)) izlemiycem, evet son kararım bu

    YanıtlaSil
  3. Bazısı sevdi bu flimi, kimileri de sevmedi arkadaşlarımdan ben de izlemedim bu durumda :)

    YanıtlaSil
  4. Canım bu aksam izleyeceğim film belli oldu

    YanıtlaSil
  5. Farah Zeynep Abdullah gittikçe çok iyi bir oyuncu oluyor. Ben izleyemedim ama izleyeceğim inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk defa Farah Zeynp Abdullah'ı seyrettim ve çok beğendim.

      Sil
  6. Bende biraz hayal kırıklığına uğradım gerçekten de ... Daha farklı bekliyordum . Farah Zeynep Abdullah çok başarılı biri . Filmlerinin devamını diliorummm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beklenti ile oturduk filmin başına ondan oldu sanırım :)

      Sil
  7. Dizilerde çok etkilendiğimiz oyuncuları bir filmde izlerken beklenti çok yükseliyor. Ama genelde aynı tadı alamıyor insan galiba.Fatmagül zaman zaman izlediğim bir diziydi bahsi geçen 2 sanatçı da gerçekten çok iyiydi. Filim de izlemek isterim.

    YanıtlaSil
  8. Film eleştirilerinde Engin Akyüreğin oyunculuğu çok tartışılmıştı ama ben aksine çok beğendim çok doğaldı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engin Akyürek'i ilk defa bu filmde seyretseydim ben de çok beğenirdim ama rolünün daha önce izlediğim yapımdaki rolü ile aynı olduğunu görünce beklediğimi bulamadım :(

      Sil