2 Ocak 2015 Cuma

Merhaba 2015

Eveet, 2015’e girdik ve hatta bir gününü harcadık bile. 31 Aralık’tan 1 Ocak’a geçtiğimiz gün hayatımızda muhteşem değişiklikler olmadı. Tabi size milli piyangodan para çıktıysa bilmem. Biz yine her zaman ki gibi kalktık, kahvaltımızı yaptık, avare avare vakit geçirdik ve akşamı ettik. Bugün de malum iş başı. Ancak Aralık ayı içerisinde yeni yıla girme heyecanı çoğu kimseyi olduğu gibi beni de sardı. Hediyelerdi, süslemelerdi derken bir de 2015 planları zihnimi meşgul etti. Yeni yıl listesi yapar mısınız? Hani şu sağlıklı beslenilecek, spor yapılacak, yıllardır planlanan hobiye başlanılacak...vs gibi maddeler içeren listelerden? Ben yaparım. Hazırladığım listenin belki her maddesini gerçekleştiremem ama gerçekleştirebildiklerim de sene sonunda beni mutlu eder. Yine listemi yaptım J Bu arada çeşitli notlar almak için her sene yeni bir defter kullanırım. Bu senenin defterini taa yazın ISMEK fuarından almıştım, şimdi beyaz sayfalar dolmayı bekliyor.

Bu arada yılbaşı hediyelerini alırken kendime de bir kupa almıştım. Üzerinde “A good mood everyday, Love Life” yazan kupanın sloganını çok sevmiştim. Kupanın üzerinde yazdığı gibi 2015’in her gününde iyi hissedin ve yaşamı sevin J

10 yorum:

  1. Güzel kupaymış sahiden! Her gün bu kupayla çay-kahve içilecek, üstünde yazanlara mutlaka gözün ucuyla bakılacak ve hayat çok ama çok sevilecek :)

    Güzel bir yıl olsun inşallah :)
    Bu arada o dediğin listeyi ben devamlı yaparım ve bunun için yılbaşı olmasına da gerek yoktur benim için. Listelerin kadınıyım vesselam :)
    Gidilecek yerler, okunacak kitaplar hep listeler halinde ben de!
    Çok öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hayatı sevmek için hep nedenlerimiz olur.Okuduğun kitapların, gezdiğin yerlerin yazılarını 2015'de merakla bekliyor olacam Özlem :)
      Ben de seni çok öpüyorum...

      Sil
  2. Bol başarılı, sağlıklı bir yıl olsun inşallah, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. İyi seneler olsun! Kupa insanın moduyla yüzde yüz ilişkilidir felsefesini takip eden biri olarak kesinlikle katılıyorum!

    YanıtlaSil
  4. liste yapmadım ama senin listen umarım gerçekleşir :)
    kupayı da defteri de çok sevdim :)
    bu yıl için çarpı işini öğrenmeyi hedef koydum kendime heee birde keçeden bir kaç bişi yapmak istiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de umarım isteklerini yerine getirirsin Hazelcim ama sen 2015'de epey meşgul olabilirsin unutma:)

      Sil
  5. Umarim butun projelerini , istediklerini gerçeklestirdigin bir yil olur 2015 senin için Gamze Esra, Gezi yazilarini ayri bir sevdim blogunda. Takipteyim. bana da beklerim.sevgiyle...
    Sulti's
    http://asulti2000.blogspot.fr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hepimiz için her şey güzel olur.Geliyorum hemen size :)

      Sil