11 Şubat 2015 Çarşamba

Doğatepe ve Brunch

En sevdiğiniz öğün hangisi? Benim favori öğünüm kahvaltıdır. Ancak hafta içi işe yetişme telaşından kahvaltıya çok fazla vakit ayıramıyorum. Çoğu zaman biraz cornflex ve mevsime uygun meyve ile kahvaltıyı geçiştiriyorum. Hafta sonu ise bunun acısını çıkarıyorum tabi ki J Kahvaltıyı çoğu zaman evde yapsam da zaman zaman da muhtelif cafeleri tercih ediyorum. İşte bu cafelerden biri de Doğatepe. Geçen haftalarda ailece Doğatepe’de brunch yaptık ama burada paylaşmaya bir türlü fırsat bulamadım.

Doğatepe, Hisarüstü’nde güzel manzaralı bir restoran. Hem kış günlerinde hem de yaz günlerinde tercih edilebilir. Tabi yaz günlerinde bahçesinde manzaraya karşı oturma şansı daha yüksek olduğundan bu günlerde gitmek daha keyifli.
 

8 yorum:

  1. Kahvalt benim de vaz geçilmezimdir hep.
    Doğatepe'ye gitmişliğim ve manzaraya hayran kalmışlığım da vardır. Afiyet olsun Gamze'cim.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa demek siz de gittiniz.Keşke karşılaşmış olsaydık :(

      Sil
  2. afiyet olsun :)
    her dışarıya kahvaltıya gidişimizde bu son bir daha evde yapalım diyoruz ama olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler...Evet, dışarda kahvaltı yapmak keyifli oluyor :)

      Sil
  3. Ara sıra özellikle kahvatıya böyle manzaralı, sakin bir yerlere gitmek gerçekten insana çok iyi geliyor. Afiyet olsun size.

    YanıtlaSil
  4. Bizde oğlum henüz 3 aylıkken gitmiştik... Şimdi tekrardan döndüm o zamanlara sayende tşk ederim... Gerçekten çok güZel bir mekan kahvaltı için ise müthiş kesinlikle tavsiye ederim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, özellikle manzarası harika.Bu arada sen de çok gezdiğine göre benim senden öğreneceğim bir çok şey olabilir, keşke senin de olsaydı bir blogun Gülşahcım.

      Sil