10 Kasım 2015 Salı

Hafta Sonundan Geriye Kalanlar

Geçtiğimiz hafta sonu benim için koşturma ile geçti. Öncelikle Cuma akşamı iş arkadaşlarımla Arnavutköy’deki bir Rum restoranına gittik. O Maestros isimli restoran 3 katlı, ahşap klasik bir Arnavutköy evinde hizmet veriyor. Mekanda canlı Rumca/Türkçe Ege şarkıları seslendiriliyor. Müzik eşliğinde muhabbet etmek için ortam çok iyi. Ancak amaç kurtları dökmek ise müzik biraz yetersiz kalabiliyor. E bizim orada bulunmamızın ana amacı eğlenip stres atmak olunca birazcık şarkılara müdahalemiz oldu J Sonuçta ritm hızlanınca biz de eğlencenin tadını çıkardık.
Fotoğraf internetten alıntıdır...
Cumartesi günü ise hazırlıkla geçti. Çocukluk arkadaşım Hilal, annesi ve kızkardeşi ile beraber bize gelecekti. Çocukluk arkadaşları ile hala görüşenler bilir küçükken kurulan arkadaşlık bağının devam etmesi harikadır. Küçük yaşlarda ip atlamak, top oynamaktan ibaret olan arkadaşlık büyüdükçe sıkı bir dostluğa dönüşür. Hilal ve ben de böyleyizdir. Uzun süre görüşemesek bile bir araya gelince saatlerin nasıl aktığını anlamayız, anlatacaklarımız hiç bitmez.
Pazar günü de aynen böyle bir gün oldu. Hilal, güzel kızı, annesi ve yine güzel kardeşi (bu ailede herkes güzel) Ferhunde ile bize geldiler. Börekli, kısırlı günde zaman nasıl aktı, akşam nasıl oldu anlamadım. Günün sonunda aklımda tek düşünce vardı “iyi ki 30 yılı aşkın süredir dostluğumuz devam ediyor”.

14 yorum:

  1. Bu masada da her şey güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Arnavutköy'deki mekan özellikle ilgimi çekti ve merak ettim, keyifli bir yere benziyor anladığım kadarıyla.. masadakiler de çok lezzetli gözüküyor))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Mekan ortalama standartlardaydı...

      Sil
  3. Ne kadar güzel bir günmüş.. Dostluğunuz daim olsun

    YanıtlaSil
  4. her şey ne güzelmiş. arnavutköydeki yer aklımda olsun da misafirlerin daha tatlıymış ama sofra da sohbet de belli :)

    YanıtlaSil
  5. Eski dostluklar ne güzel, arkadaşlıkların devam etmesi bu devirde niyeyse (biliyorum nedeni ama söylemeyeceğim :) ) çok zor. Keyifli bir gün olmuş, yenisinin yapılması dileğiyle
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim...Ben de biliyorum nedenini :))

      Sil
  6. Sofranız çok güzel ama tamamını çekmemişsiniz daha neler vardı kimbilir. "o ailede herkes güzel" demenize sesli güldüm. :) Gittiğiniz restornın yemekleri herhalde çok iyi değildi bahsetmediğinize göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Restoranın yemekleri fena değildi ama öyle ahım şahım da değildi. Yolunuz düşerse karides güveçi tavsiye ederim :)

      Sil