31 Aralık 2013 Salı

2013 ile Vedalaşma Vakti

İçinde bulunduğumuz yılın artık son günündeyiz. Geçen sene bugünü çok iyi hatırlıyorum. Yılbaşı gecesi kuzenimle beraberdik. İlk defa ben gelecek seneden hiç bir şey beklemiyor sadece güzel bir yıl olmasını diliyordum. Açıkçası 2012’den çok da farklı olacağını sanmıyordum. 2012’yi sessizce uğurlarken 2013’ü sessizce karşılıyordum. Meğer öyle değilmiş...2013 gümbür gümbür geliyormuş da benim haberim yokmuş.

Yılın ilk ayları oldukça sıkıntılı başladı benim için. 2.ayın sonunda ani bir kararla işimden ayrıldım ve 2 gün sonra yeni işime başladım. Tabi ki kolay olmadı, sancılı bir süreçti bu. Ancak bir kaç ay sonra her şey yoluna girdi. Ani bir karar vermiştim ama yanlış bir karar değildi.

Doğduğum günden beri yani tam 33 senedir hep aynı semtte oturuyordum. Yakınlarım , çocukluk arkadaşlarım bu semtteydi. Yaz aylarında taşınma olayımız gündeme geldi. Böylece uzun yıllardır oturduğumuz semte veda ederek yeni evimize taşındık. Bu da 2013’ün hayatıma getirdiği önemli değişikliklerden biri oldu.

2013’te yeni arkadaşlıklar kurdum, çok güzel seyahatlar yaptım. Mesela Balkan ülkelerini çok merak ediyordum. Bu isteğim gerçekleşti, baştan sona tüm Balkanları gezdim. Bir sürü sürükleyici kitap okudum, etkileyici filmler seyrettim. Genel olarak sevdim ben 2013’ü. Bir çok insandan uğursuz yıl, hiç güzel geçmedi gibi sözler duyuyorum. Benim için 2013 arkasında iyi izler bırakan bir yıl oldu. Öyle ki; o hiç sevmediğim Kasım ayını bile sevdirdi bana.
Umarım 2014 de güzel bir yıl olur. Hem kendimiz, hem sevdiklerimiz hem de ülkemiz için. Mutlu seneler J

19 yorum:

  1. 2014 yılı ve gelecekteki bütün yılların hepimize sağlık, mutluluk, başarı, dostluk ve bol kazanç getirmesini diliyorum. İyi seneler

    YanıtlaSil
  2. 2014 çok güzel geçsin inşallah!
    Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  3. Bir dolu şey olmuş sizin hayatınızda 2013te, umarım 2014 daha sakin, gezmeli, kitaplıi kahveli, neşeli olur; mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşaallah hepimiz için güzle bir yıl olur:) Mutlu seneler...

      Sil
  4. 2014 tüm dileklerini gerçekleştirsin,
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. 2014 yılı da senin ve ailen için güzelliklerle dolu olur inşallah .
    Mutlu yıllar . Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sen ve ailen için de öyle olur inşallah:)

      Sil
  6. umarım 2014 de bu kadar güzellik getirir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler...Aynı şekilde sizin için de güzellikler getirmesi dileği ile...

      Sil
  7. Blogunuzu ziyaret ettim :) Ben de eşiniz, oğlunuz ve tüm sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz güzel bir yıl diliyorum.

    YanıtlaSil
  8. 2013 ülkemiz için iyi geçmedi diyeceğim ama ben bu yaşıma kadar ülke bazında iyi geçen bir seneye rastlamadım. Gene de 2014 ün size mutluluk, sağlık ve şans getirmesini diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, size de aynı şekilde mutluluk getirmesi dileği ile...

      Sil