30 Ekim 2015 Cuma

Grease

Uzun zamandır film arşivimde duran bir filmdi Grease. Ne zaman izlemeye karar versem vazgeçip başka bir film seyrediyordum. Geçen hafta sonu artık klasik olmuş bu filmi seyredeyim dedim.

Film, 70’li yılların sonunda çekilmiş bir müzikal. Konu liseli bir grup öğrenci arasında geçiyor. Normalde, ben bu tip lise/ üniversite öğrencileri arasında geçen ya da yaz kapında geçen filmleri sevmiyorum. Ancak Grease’i keyifle seyrettim. Sanırım 80’li yılların ruhunu gözlemlemek hoşuma gitti. Ayrıca müzikler özellikle artık klasik olmuş final müziği çok hoştu.

İyi seyirler dilerim...

14 yorum:

  1. Selam, evet eğlenceli film. Özellikle Travolta'nın çevik ve hareketli olduğu zamanları yine hatırlatıyor. Maalesef artık kendini iyice salmış vaziyette, yaşı ilerledikçe...

    Blog keşif etkinliğinden gelip bir adaşımla tanışmak nasip oldu, sevgilerimi bırakarak bana da beklerim diyorum <3

    www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Görüntü çok tanıdık ama izlediğimi hatırlamıyorum. Bazen eskileri izlemek insana keyif veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, özellikle eski türk filmlerini çok seviyorum.

      Sil
  3. Bugün de bir filimini izledim Travolta, Çılgın Motorcular diye güzeldi komikti :) 2007 yapımıydı bazen eskileri izlemek iyi geliyor insana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ben izlemedim bu filmi.Hemen izlenecekler listeme ekledim.Tavsiye için teşekkürler...

      Sil
  4. izledim. ya baksana çok güzel filmler var 80'lerle ilgili. the breakfast club, back to the future. ikincisi artık bi efsaneee. kaçırmaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Vizyondayken arkadaşlarla gitmiştik :))
    Hala çok severim müziklerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu film bi zamanlar vizyondaydı di mİ?Şimdi çok garip hissettim ben hep dvd filmi gibi düşünüyordum.Oysa bi zamanlar gişe rekorları kırdı :)

      Sil
  6. ben muziklerine bayılıyorum. ne guzel bir film dir

    YanıtlaSil
  7. İlk olarak siteniz çok güzel.sitenize destek olmak isterim benimde eğitim amaçlı sitem var reklam takası yada dost siteler bölümüne sizi ekleyebilirim eğer isterseniz iletşim için:ysn34ysn34@hotmail.com

    YanıtlaSil