1 Ekim 2013 Salı

Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Eveet, Eylül güzel başladı. Tatil yaptım, gayet motive olmuş bir şekilde işe başladım. Her şey yolunda giderken bir sabah uyandığımda boğazımda hafif bir ağrı hissettim. Öğleye kadar geçer diyerek pek önemsemedim. Meğer geçmezmiş L Akşam üstü eve döndüğümde dökülüyordum. Sesim gitmiş, burnum tıkanmış haldeydi. 7-8 saatte bu hale nasıl geldiğime ben de anlam veremedim.

Tüm hafta boyunca hasta halim devam etti. Hal böyle olunca haftasonu da dışarı çıkamadım. Pijamalarla, elimde ıhlamur dolu fincan, yanımda bol miktarda kağıt mendil televizyonun karşısındaydım. Güya hafta sonu neler yapacaktım hepsi suya düştü. Bu durumdayken aklıma Sultan Süleyman’ın o meşhur sözü geldi “Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi” . Gerçekten de insanın sağlığı ile ilgili problem olunca daha önce önemli gözüken her şey bir anda önemini yitiriyor aynı haftasonu planlarım gibi. Neyse sonuçta büyük bir hastalık değil sadece soğuk algınlığıydı. Bu da böyle geldi geçti... Artık planlar da başka zamana....

17 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun. Ben de iki haftadır dişimle uğraşıyorum. Bitmek bilmiyor ağrılar, tedaviler :(

    YanıtlaSil
  2. En büyük nimet sağlık gerçekten de, geçmiş olsun ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun .. ben de aynı şekilde hastalıkla geçirdim son günleri , neyse eylül ile birlikte geçsin gitsin hastalıklar diyelim :)

    YanıtlaSil
  4. Ah canımmm çok geçmiş olsun :((
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. ALLAH dermansız dert vermesin çook geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun; umarım bu yorumu okuduğunda çok daha iyileşmiş olursun :)

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmişolsun. Hani diyorlar ya ileriye dönük planlar yapmayın anı yaşayın diye bu da bir örnek işte. Ama bunlar önemsiz hastalıklar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kesinlikle haklısınız.Şu anı yaşama olayını ben pek beceremiyorum :(

      Sil
  8. çok geçmiş olsun :(( tez zamanda şifa diliyorum...

    YanıtlaSil