18 Aralık 2020 Cuma

Filmler, Filmler..

Bugün son zamanlarda izlediğim filmlerden bahsetmek istiyorum. İlki; Kitap Külübü. Jane Fonda, Diana Keaton gibi isimlerin baş rolde oynadığı film, aralarında kitap kulübü kurmuş dört kadın arkadaşın yeni bir kitap ile tanışması ile başlıyor. Orta yaşın üzerinde olan bu kadınların seçtikleri kitap ise Grinin Elli Tonu. Müstehcen konusu ile meşhur olan Grinin Elli Tonu kitabı dört arkadaşın hayatına bir yerlerden dokunuyor ve olaylar gelişiyor.

İkinci seyrettiğim film ise bir Fransız filmi. Orijinal adı Le Belle Epoque olan film türkçeye Yeni Baştan ismiyle çevrilmiş. Uzun yıllardır evli olan bir çiftin evlilikleri zamanla anlamını ve önemini yitirmiştir. Marianne yeni zamana ayak uydurmuşken, Viktor sürekli geçmişle yaşıyordur. En sonunda Victor, önüne gelen bir fırsat ile 70’li yıllara geri döner ve o anları yeniden yaşar. İlginç bir konusu olan güzel bir film olduğunu söyleyebilirim. Bu arada geçmişe dönüş kısmı bilim kurgu çağrışımı yapmasın, tamamen farklı bir şekilde geçmişe dönüş var 😊
Üçüncü olarak paylaşmak istediğim film ise The Holiday yani Tatil. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law gibi popüler oyuncuların baş rolleri paylaştıkları film romantik komedi tarzında. Dünyanın iki ayrı ucunda oturan ve ilişkilerinde sorun yaşayan iki kadın bulundukları ortamdan uzaklaşmak ister ve evlerini değiştirir. Akabinde de yeni şehirlerinde olaylar gelişir. Son derece eğlenceli ve keyifle vakit geçirilecek bir film.
Son izlediğim film ise yine romantik komedi tarzındaki Holidate oldu. Bir alışveriş merkezinde tanışan Sloane ve Jackson yalnızca bayram günleri ve özel günlerde sevgili olmak için anlaşırlar ve yılın belli günleri bir araya gelirler. Fazla beklenti içine girmeden, zaman öldürmek için izlenecek fimlerden biri diyebilirim.

İşte böyle...Filmler belki hafta sonu için fikir verebilir, şimdiden iyi tatiller 
😊

5 yorum:

  1. the holiday gerçekten harika bir filmdi, keşke öyle bir şey yaşasam diyorum bazen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok keyif alarak seyrettim. Son zamanlarda seyrettiğim en iyi romantik komedilerden biriydi.Filmi izleyen çoğu kimsenin aklındna böyle bişey geçmiştir sanırım :)

      Sil
  2. Merhaba

    Bloggerlar olarak telegram grubunda buluştuk, yazılarımızı ordan paylaşıyoruz, daha fazla kişiye ulaşıyoruz. Telegramda kimseye numaranızı vermiyorsunuz zaten google plus grupları gibi düşünün. Grubun adı Blogger Türkiye. Eğer katılırsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. 1 ve 2 yi not aldım saol, 3 hoş filiim, holidate çokoooş :)

    YanıtlaSil